Tauluun yhteistyöllä neljä osumaa: KHL:n suomalainen superkolmikko jälleen liekeissä!

© Kuva: www.hcsalavat.ru

Salavat Julajev Ufan suomalaiskolmikko Markus Granlund, Teemu Hartikainen ja Sakari Manninen oli hirmuvireessä, kun ufalaisseura nappasi KHL:n perjantain kierroksella komean 4-1-vierasvoiton Metallurg Magnitogorskista.

Trio vastasi joukkueensa kaikista osumista Granlundin saldon ollessa 2+1, Hartikaisen 1+2 ja Mannisen 1+1.

Ufalaisten maalia vartioinut Juha Metsola nappasi tällä kertaa 28 torjuntaa.

Koko KHL-kauden kovaa jälkeä takoneita suomalaisia ei vaikuta hidastaneen edes hiljattain joukkueessa jyllännyt koronavirus. Kaikki suomalaispelaajat, sekä päävalmentaja Tomi Lämsä joutuivat sairauden vuoksi hetkeksi sivuun tositoimista.

Hartikainen on summannut sesongilla jo 22 (12+10) tehopinnaa ja on pistepörssissä jaetulla kakkossijalla. Granlundin 21 (9+12) pinnaa riittää puolestaan jaetulle nelossijalle. Manninen on saldollaan 4+11=15 juuri 20 parhaan joukossa.