© Kuva: Taneli Niinimäki

SaiPa – JYP: Isännät janoavat revanssia

Liiga
SaiPa – JYP
Lauantai 17.10. klo 17:00

SaiPa ja JYP pelaavat vastakkain toisen kerran peräkkäisinä päivinä. Eilen joukkueet pelasivat Jyväskylässä, jolloin illan isännät ratkaisivat ottelun päätöserässä edukseen. Lauantaina on uusi päivä ja Kisapuistossa SaiPa janoaa revanssia.

SaiPan alku kauteen ei ole ollut kovinkaan loistokas, sillä viidessä ottelussa plakkariin on kertynyt vain neljä pistettä. Isossa kuvassa lappeenrantalaisten suurin helmasynti on ollut tehottomuus, sillä ottelua kohden on syntynyt vain 1,6 maalia. Perjantaina tökkivät myös erikoistilanteet, sillä Tero Lehterän suojatit saivat yrittää ottelun loppupuolella useammankin kerran ylivoimalla, eikä jälki ollut kovinkaan hääviä.

JYP on saalistanut viidestä ottelusta kaksi voittoa, mutta ei ole onnistunut vakuuttamaan otteillaan. Perjantain ottelu oli pitkään tasainen ja olisi voinut pahimmillaan kääntyä toisinkin päin. Loppunumerot eivät siis kuvaa ottelun kulkua kovinkaan hyvin. Jarkko Immosen johtama ykköskenttä pelasi mainiosti ja aiheutti vastustajalle ongelmia läpi ottelun. JYPin pelitapa ei kokonaisuudessaan ole kuitenkaan vielä kovinkaan selkeä.

Lyö vetoa ottelusta:

Näinäkin aikoina pitää kotiedulle laskea jonkun verran ja SaiPa on kotonaan monesti vaikea vastus kovillekin joukkueille. Kyseessä on vasta kauden toinen kotipeli ja isäntiä voi pitää pikkusuosikkina. Vetomarkkinat liputtavat ottelua niukasti vieraille, joten tästä pitää olla eri mieltä: vetosuositus on SaiPa voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,50.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

Kertoimet ottelulleSaiPa - JYP17.10.2020