Ottawa Senators teki todellisen huippuhankinnan NHL:ssä – kiinnitti nimekkään hyökkääjän

© Kuva: Getty Images

NHL:n käynnissä olevalla offseasonilla jo Pittsburgh Penguinsin tähtivahti Matt Murrayn sekä Florida Panthersin maalitykki Jevgeni Dadonovin riveihinsä hankkinut Ottawa Senators kiinnitti keskiviikkona seuraavan ison vonkaleen vapailta markkinoilta.

Seura vahvistuu 26-vuotiaalla huippuhyökkääjä Alex Galchenyukilla. Galchenyukin sopimus Senatorsin kanssa on vuoden mittainen ja arvoltaan 1,05 miljoonaa dollaria.

26-vuotiaan entisen kolmosvarauksen nappaaminen oli iso peliliike uudelleenrakennuksen keskellä olevalta kanadalaisseuralta. Viime kaudella Pittsburgh Penguinsia ja Minnesota Wildia edustanut kanadalainen iski 69 runkosarjapelissä tehot 8+16=24.

Päättyneestä kaudesta 4,9 miljoonaa dollaria tienannut hyökkääjä on pelannut urallaan viisi yli 40 tehopinnan kautta.