Venäläishyökkääjä Aleksandr Radulov tunnetaan pelaajana, joka voi ottaa roolia kaukalossa oikeastaan tilanteessa kuin tilanteessa. Joskus voi läikkyä, joskus voi tulla loistavia ratkaisevia suorituksia.

Nyt pelaaja on ollut esillä suhteellisen kiusallisessa valossa siviilielämän puolella. Dallas Starsin hyökkääjä ja tämän ex-vaimo, rytmisen voimistelun olympiakävijä Daria Dmitrieva erosivat kesäkuussa 2017 myrskyisän suhteen päätteeksi.

Championat kertoi lähteisiinsä vedoten, että Radulov oli kommunikoinut toisen naisen kanssa esimerkiksi WhatsAppin välityksellä viestien ollessa naimisissa olleelle miehelle sopimattomia.

Isokokoisen hyökkääjän entinen vaimo palkkasi yksityisetsivän, joka löysi pelaajan viestittelykumppanin toisaalta. Nainen osoittautui Radulovin ex-tyttöystäväksi. Sen jälkeen tämä alkoi kirjoitella pelaajalle nimimerkkien takaa.

– Olin kuin hakkeri lukiessani viestejä. Ne olivat intiimejä viestejä. Päätin erota, pakkasin tavarani ja lähdin, Dmitrieva kertoi.

Niin ex-vaimo kuin Radulovkaan eivät meinanneet uskoa eroa todeksi.

– Hän soitti minulle kymmeniä kertoja ja huusi. Hän oli epävakaa. Tapasimme vielä, mutten pystynyt antamaan anteeksi, ex-vaimo kertoi.

Tapaus sai vielä tämän jälkeenkin mutkia matkaan, sillä pelaaja haki yksinhuoltajuutta – jonka oikeus hylkäsi. Radulov antoi naiselle lopulta asunnon, rahaa ja elatusmaksuja.

– Hän on hyvä mies. Ei avioliitto kaduta minua.

Kaksinkertainen maailmanmestari Radulov pelasi päättyneellä taalaliigan kaudella Dallasissa 60 runkosarjan peliä pistein 15+19=34 (+8). Syksyn 27 pudotuspeliottelua toivat tehot 8+10=18 (0). Stanley Cup -mestaruus jäi parin voiton päähän.