Minnesota Wild on ollut aktiivinen siirtomarkkinoilla syksyn aikana. Ensin seura hankki Nick Bjudstadin Pittsburgh Penguinsista ja myöhemmin kauppasi Eric Staalin Buffalo Sabresiin vaihdossa Marcus Johanssonista.

Minnesotan suurin pelaajakauppa saattaa kuitenkin olla vasta tulossa.

– San Jose Sharks saattaa olla kiinnostunut Devan Dubnykistä ja Ryan Donatosta. Ymmärrykseni mukaan tällä huhulla on aidosti perää. Tuntuu siltä, että saatamme – paino sanalla saatamme – nähdä pakettidiilin kummallekin, NHL-toimittaja Kevin Kurz kirjoittaa.

Dubnyk on ollut Minnesotan isoimpia tähtiä vuosien ajan. Ykkösvahti osoitti kuitenkin taantumisen merkkejä runkosarjassa. Hänen torjuntaprosenttinsa runkosarjan 30 ottelussa oli murheellinen 89. Palkkaa hän nauttii kaudessa 4,33 miljoonaa dollaria.

24-vuotias Donato puolestaan pelasi 62 ottelua runkosarjassa. Niissä hyökkääjä keräsi tehot 14+9=23.