NHL:ssä jysähti siirtopommi! Ottawa Senators hankki tähtihyökkääjän vapailta markkinoilta

© Kuva: Getty Images

NHL:n kellarikerrokseen vuosikaudet lukeutunut Ottawa Senators jysäytti torstai-iltana melkoisen siirtopommin.

Seura kiinnitti vapaiden markkinoiden nimekkäimpiin jäljellä olleisiin hyökkääjiin lukeutuneen laitahyökkääjä Jevgeni Dadonovin kolmen vuoden sopimuksella. 31-vuotias venäläislaituri tienaa sopimuksestaan keskimäärin viisi miljoonaa dollaria kaudessa.

Viiden KHL-kauden jälkeen NHL:ään toissa kaudella Florida Panthersin paidassa palannut Dadonov iski viime kaudella 69 runkosarjapelissä tehot 25+22=47.

Dadonovin hankinta on Senatorsilta jo toinen iso peliliike meneillään olevilla NHL:n vapailla markkinoilla. Seura hankki aiemmin maalivahdikseen Pittsburgh Penguinsin kahteen Stanley Cupin voittoon torjuneen Matt Murrayn.