NHL:n ex-supertähti laittoi luksuslukaalinsa myyntiin – hintalappu 16 miljoonaa dollaria!

© Kuva: Getty Images

Entinen NHL:n supertähtipelaaja Martin St. Louis on laittanut Connecticutissa sijaitsevan luksuskartanonsa myyntiin.

Yli 7200 neliöisen kartanon tuleva omistaja saa totisesti kaivaa kuvettaan, sillä entisen hyökkääjätähden hintapyyntö tiluksille on muhkeat 16 miljoonaa dollaria, eli reilut 13,5 miljoonaa euroa. Merenrantatontilla sijaitseva kartano pitää sisällään mm. viisi makuuhuonetta ja neljä kylpyhuonetta. Kartanon korkeat huoneet on sisustettu tammilattialla ja marmorisilla takoilla.

St. Louisin perhe osti Connecticutin kartanon kahdeksan vuotta sitten. Tampa Bay Lightningin riveissä Stanley Cupin voittoa urallaan juhlinut ex-hyökkääjä pulitti tiluksista aikoinaan kuusi miljoonaa dollaria.

45-vuotiaalla St. Louisilla ei liene tänäkään päivänä pikkurahan puutetta, sillä mies tienasi kevääseen 2015 päättyneellä NHL-urallaan pelkästään palkkatuloina lähes 60 miljoonaa dollaria. St. Louis voitti 16 kautta kestäneellä NHL-urallaan taalaliigan pistepörssin kahteen otteeseen. Pienikokoinen ex-hyökkääjä valittiin lisäksi kertaalleen NHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Voit katsoa kuvat St. Louisin lukaalista alta: