NHL-toimittaja arvioi: Mikko Koivun ura jatkuu Pohjois-Amerikassa – tässä todennäköiset seuravaihtoehdot

© Kuva: Getty Images
Ässät vieraana Hakametsässä! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Mikko Koivu ei ole vielä kertonut suunnitelmistaan uransa jatkon suhteen Minnesota Wildin jätettyä pitkäaikaisen kipparinsa ilman jatkosopimusta.

Seuran sisäpiiritoimittaja Michael Russo uskoo suomalaiskonkarille löytyvän yhä roolia NHL:stä, joskin rooli ja palkka eivät luonnollisesti ole jatkossa lähelläkään aiempaa tasoa.

– Joukkueet tarvitsevat keskushyökkääjiä, ja Koivu pystyy yhä pelaamaan kolmos- tai nelosketjun minuutteja, voittamaan aloituksia sekä tappamaan jäähyjä. Jos hän allekirjoittaa sopimuksen ensi kaudeksi, uskon joukkueen tulevan itäisestä konferenssista, Russo uskoo ja nimeää mielestään todennäköisimmät ottajat suomalaiselle.

– Joukkueita jotka saattaisivat olla kiinnostuneita? Montreal Canadiens, New York Rangers, Florida Panthers, Pittsburgh Penguins, Philadelphia Flyers ja Boston Bruins, Russo listaa.

Myös paluu kasvattajaseura TPS:n riveihin lienee potentiaalinen vaihtoehto Koivun kohdalla siinä tapauksessa, ettei pitkäaikainen Leijonakapteeni löydä NHL:stä sopivaa työtarjousta.

Ässät vieraana Hakametsässä! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!