NHL-toimittaja arvioi: Mikko Koivun ura jatkuu Pohjois-Amerikassa – tässä todennäköiset seuravaihtoehdot

© Kuva: Getty Images

Mikko Koivu ei ole vielä kertonut suunnitelmistaan uransa jatkon suhteen Minnesota Wildin jätettyä pitkäaikaisen kipparinsa ilman jatkosopimusta.

Seuran sisäpiiritoimittaja Michael Russo uskoo suomalaiskonkarille löytyvän yhä roolia NHL:stä, joskin rooli ja palkka eivät luonnollisesti ole jatkossa lähelläkään aiempaa tasoa.

– Joukkueet tarvitsevat keskushyökkääjiä, ja Koivu pystyy yhä pelaamaan kolmos- tai nelosketjun minuutteja, voittamaan aloituksia sekä tappamaan jäähyjä. Jos hän allekirjoittaa sopimuksen ensi kaudeksi, uskon joukkueen tulevan itäisestä konferenssista, Russo uskoo ja nimeää mielestään todennäköisimmät ottajat suomalaiselle.

– Joukkueita jotka saattaisivat olla kiinnostuneita? Montreal Canadiens, New York Rangers, Florida Panthers, Pittsburgh Penguins, Philadelphia Flyers ja Boston Bruins, Russo listaa.

Myös paluu kasvattajaseura TPS:n riveihin lienee potentiaalinen vaihtoehto Koivun kohdalla siinä tapauksessa, ettei pitkäaikainen Leijonakapteeni löydä NHL:stä sopivaa työtarjousta.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.