NHL-supertähti sittenkin kaupan? Lähde: Steven Stamkosin tilanteesta uutta tietoa

© Kuva: Getty Images

NHL-seura Tampa Bay Lightningin kapteeni Steven Stamkosin ympärillä velloneet siirtohuhut ehtivät jo hieman hiipua joukkueen Stanley Cup -juhlien jälkeen, mutta nyt asia on jälleen noussut tapetille Pohjois-Amerikan kiekkomedioissa.

Sportsnetin Elliotte Friedmanin mukaan valtavien palkkakatto-ongelmien keskellä painivan tuoreen mestarijoukkueen seurajohto olisi ehdottanut supertähdelle mahdollisuutta luopua miehen sopimukseen kirjatusta siirtopykälästä.

– Uskoakseni Stamkosia on pyydetty harkitsemaan siirtopykälästä luopumista. Asian ympärillä on salaisuuksien verho, ja kapteeni toipuu kaiken lisäksi parhaillaan leikkauksesta. Luonnollisesti pelaajan terveys on valtava tekijä (siirto)asiassa, Friedman kertoo.

Vaikka Stamkos on rakastettu hahmo niin muiden pelaajien kuin fanienkin keskuudessa, ovat 30-vuotiaan sentterin viime vuosien terveyshuolet aiheuttaneet paljon turhautumista seurajohdon suunnalla.

Stamkosin 8,5 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus kattaa vielä neljä seuraavaa kautta. Lightningilla on palkkakatossaan 11 miljoonaa dollaria vapaata tilaa. Ilman sopimusta ovat yhä rajoitetuista vapaista agenteista hyökkääjä Anthony Cirelli sekä puolustajat Mikhail Sergatsjov ja Erik Cernak.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.