NHL-superlupauksen suunnitelmat muuttuivat – pakin taitoja voi ihailla tällä kaudella SHL:ssä!

© Kuva: Getty Images

Detroit Red Wingsin superlupaus Moritz Seider kiekkoilee kuluvan kauden SHL:n Rögle BK:ssa.

Ruotsalaisseura tiedottaa 19-vuotiaan puolustajan lainasopimuksesta nettisivullaan.

Saksalaispakin oli alun perin tarkoitus pelata kotimaansa Adler Mannheimissa, mutta koska Saksan DEL-liigan aloituspäivämäärä on tällä hetkellä täysin hämärän peitossa, hakee Seider pelituntumaa Ruotsista.

Red Wings varasi Seiderin kesän 2019 NHL-draftin ykköskierroksella koko tapahtuman kuudentena ja ensimmäisellä kaudellaan Pohjois-Amerikassa hän kiekkoili AHL:ssä Grand Rapids Griffinsin riveissä 49 ottelua tehoin 2+20=22.

Seider pelasi kevään 2019 MM-kisoissa Saksan miesten maajoukkueessa vain 18-vuotiaana.