MTV: Mikko Manner kommentoi karanteenissa olevan Kärppien tilannetta: ”Kaikki, joilla on oireita…”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa Kärpät on tällä hetkellä ainoana joukkueena karanteenissa.

Oululaisseura sai perjantai-iltana ikäviä uutisia, kun yhdellä joukkueen jäsenistä todettiin koronavirustartunta ja koko joukkue asetettiin sen vuoksi karanteeniin.

Päävalmentaja Mikko Manner kertoi MTV Urheilulle, mikä joukkueen tilanne on tällä hetkellä.

– Kaikki testataan ja kunnan puolelta sairaanhoitaja on soittanut kaikille meidän joukkueen jäsenille. Kaikki, joilla on oireita, ovat lähteneet heti tänään kunnan testeihin. Ja ne, joilla ei ole ollut oireita, kuten minulla, niin menevät maanantaina Kärppien toimesta testeihin.

– Toivotaan, ettei muita positiivisia tuloksia tule. Minulle ainakin luvattiin, että mikäli niitä ei tule, niin ensi viikon perjantai on viimeinen päivä, kun olemme karanteenissa, Manner kertoi MTV:lle.