Lähde: NHL-teinitähti nyrpistelee 7,5 miljoonan dollarin palkkatarjoukselle – ”Summan halutaan olevan suurempi”

© Kuva: Getty Images

New York Islandersin GM Lou Lamoriellon offseasonin ykkösprioriteetti on saada joukkueen tähtihyökkääjä Mathew Barzalin nimi NHL-sopimukseen.

Empire Sports Media -sivusto uutisoi, että Barzal ja Lamoriello ovat jo neuvotelleet jatkosopimuksesta, joskin osapuolilla on vielä erimielisyyksiä palkan suuruudesta.

Sivuston tietojen mukaan Lamoriello olisi valmis tarjoamaan ykkössentterilleen 7,5 miljoonan dollarin palkan takaavaa siltasopimusta.

– Osapuolet eivät ole vielä päässeet numeroista yhteisymmärrykseen. Tämä on hyvin samanlainen tilanne, kuin Carolina Hurricanesilla ja Andrei Svetshnikovilla. Lamoriello toivoisi Barzalin palkan olevan lähempänä 7,5 miljoonaa dollaria, kun taas Barzalin leirissä summan halutaan olevan suurempi. Molemmat osapuolet ovat silti hyvin optimistisia sopimuksen syntymiseen. Offer sheetin mahdollisuus on raporttien mukaan hyvin alhainen, Empire Sports Media kirjoittaa.

Barzal on ollut viimeisen kolmen kauden ajan Islandersin tärkeimpiä kärkimiehiä. 23-vuotias kanadalainen kirjasi viime kaudella 68 otteluun tehopisteet 19+41=60.