Boston Bruinsin haaveet tähtipuolustaja Torey Krugin kiinnittämisestä jatkosopimuksella näyttävät tällä hetkellä kuivuvan kasaan.

Kanadalaisen mediajätti TSN:n Frank Seravallin tietojen mukaan pienikokoinen puolustaja on hylännyt Bruinsin viimeisimmän tarjouksen, joka olisi toimittajan mukaan pituudeltaan 6-vuotinen ja vuosipalkaltaan 6,5 miljoonaa dollaria.

– Ei edistystä Toreyn suhteen. Harkitsemme tällä hetkellä kaikkia vaihtoehtoja. Useat vapaat agentit ovat testanneet vapaita markkinoita ja palanneet lopulta samaan paikkaan. Se on jotain mitä harkitsemme, seuran GM Don Sweeney kommentoi Bruinsin sisäpiiritoimittaja Joe Haggertylle.

Krug kuittasi päättyneestä kaudesta 5,25 miljoonan dollarin palkkaa. 29-vuotias ylivoimapelin erikoismies nakutti runkosarjan 61 pelissä komeat tehot 9+40=49.

Bruinsilla on palkkakatossaan reilut 14 miljoonaa dollaria vapaata tilaa, joskin sillä on kiinnitettävänään mm. hyökkääjä Jake DeBrusk sekä puolustajat Zdeno Chara ja Matt Grzelcyk. Lisäksi seuran uskotaan hakevan UFA-markkinoilta kokoonpanoonsa paria lisävahvistusta.