© Kuva: Juha Tamminen

KooKoo – TPS: Luomulätkä ei riitä

Liiga
KooKoo – TPS
Perjantai 30.10. klo 18:30

KooKoo jatkaa siitä, mihin se viime kaudella jäi – kahdeksasta ottelusta on viisi suoraa voittoa ja kouvolalaiset ovat tiukasti kärkikuusikosta. TPS:llä muuttui täksi kaudeksi lähes kaikki päävalmentajaa myöten, mutta kauden alku ei ole ollut helppo: turkulaiset ovat tällä hetkellä 12. sijalla.

KooKoo viilettää tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa: Jukurit kaatuivat sekä kotona että vieraissa. Varsinaisen työnäytteen Jussi Ahokkaan suojatit antoivat viikolla, kun kivikova Lukko sai poistua Kouvolasta kammottava 7-2 tappio niskassaan. KooKoo on yleensäkin ollut kotikaukalossaan vakuuttava, eikä Kouvolasta hae tällä hetkellä kukaan pisteitä kovinkaan helpolla.

Tepsillä puolestaan on vaikeaa – viikolla KalPa oli parempi Kuopiossa ja otti ansaitut pisteet. Näyttää siltä, ettei Raimo Helmisen luomulätkä ja pelaajiston osaaminen yhdessä ole avain onneen. Joukkueessa on kyllä taitoa, mutta pelisysteemi ei tuo tätä esiin. Tällä hetkellä on edes vaikeaa nähdä, mikä muutos taianomaisesti parantaisi turkulaisten peliä.

Lyö vetoa ottelusta:

Matkasta Kouvolaan on tulossa vaikea. Pidän paremmin valmennettua KooKoota jopa kertoimia suurempana suosikkina ja vedotkin lätkitään kotivoiton puolesta: vetosuositus on KooKoo voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,79.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.