© Kuva: Juha Tamminen

KooKoo – Pelicans: Lahtelaisten vaikeudet jatkuvat

Liiga
KooKoo – Pelicans
Keskiviikko 14.10. klo 18:30

Liigassa pelataan keskiviikkona kolme ottelua ja veto-otteluksi valikoituu selkeästi KooKoon ja Pelicansin välinen ottelu. Ottelussa on vahvaa derbyhenkeä, sillä Lahdesta hurauttaa Kouvolaan reilusti alle tunnissa. Isännät ovat olleet kauden avausotteluissa vakuuttavampia – päteekö tämä myös keskinäisessä ottelussa?

KooKoo aiheutti lauantaina Ilvekselle kauden ensimmäisen tappion. Jussi Ahokkaan suojatit ottivat tupsukorvilta vauhdin pois ja pelasivat erikoistilanteet mallikkaasti. Näyttäisi siltä, että joukkueen mainio viime kausi saa jatkoa, sillä sen viisikkopeli on erittäin laadukasta ja uudet pelurit on saatu ajettua hienosti sisään porukkaan. Lainamies ja nuorten maailmanmestari Kasper Björkqvist tulee antamaan kouvolalaisille vielä monta ilonhetkeä kauden aikana.

Pelicans avasi kauden voitolla, mutta sen jälkeen on tullut kolme tappiota – joskin vastukset ovat olleet Liigan parhaimmistoa. Huolestuttavaa on ollut lahtelaisten tehottomuus. Myöskin erikoistilanteet ovat aiheuttaneet pussinokille päänvaivaa. Lauantaina Tommi Niemelän kiekkosoturit taistelivat parhaansa mukaan Kärppiä vastaan, mutta eivät voineet kiistatta paremmalle vierasjoukkueelle mitään.

Lyö vetoa ottelusta:

Pelicansin vaikealle alkukaudelle on povattava jatkoa myös keskiviikkona – sen verran vakuuttavampi on KooKoo ollut. Markkinoiden paras kerroin otetaan plakkariin hymyillen: vetosuositus on KooKoo voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,85.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.