© Kuva: Juha Tamminen

KalPa – Tappara: Sytyttääkö reissu itään?

Liiga
KalPa – Tappara
Perjantai 09.10. klo 18:30

KalPa pelaa perjantaina vasta kauden toisen liigaottelunsa, jossa vastaan asettuu Tappara. KalPan liiga-avaus sujui Jukureita vastaan voitollisissa merkeissä. Tapparalla on tilillään rökäletappio Lukolle ja kunnianpalautus Pelicansin kustannuksella. Perjantain Savon vierailun jälkeen Tappara tekee pikavalmistautumisen profiilipeliin HIFKiä vastaan.

KalPa koki alkuviikosta takaiskun, kun Columbuksen lainamies Alexandre Texier pakkasi henkilökohtaisista syistä laukkunsa ja lainasopimus purettiin yhteisymmärryksessä. Kuopiolaisten joukkue on nuorekas ja hyvällä tavalla identiteetiltään paikallinen. Jukureita vastaan KalPa vei kiekollista peliä ja piti paketin hyvin kasassa. Ilmaan voi heittää arvion, että kaiken mennessä putkeen Kuopiossa pelataan keväällä pudotuspelejä.

Tapparan romahdettua Lukolle oli Pelicansia vastaan kasvojenpesun paikka. Tappara pyyhki pussinokilla lattiaa, eikä lahtelaisilla ollut sanansijaa kirvesrintojen tuloksellisen viisikkopelin edessä. Tapparaan palannut Dominik Hrachovina otti muutaman mallikkaan kopin ja piti eleettömästi nollapelin. Vieraiden suurin kysymysmerkki onkin viikonlopun ohjelmassa: lauantaiseen HIFK-otteluun satsataan varmasti kaikki, eikä KalPaa vastaan ole varaa pieneenkään ulospuhallukseen.

Lyö vetoa ottelusta:

Tappara on ollut viime ajat KalPalle vaikea vastus, mutta tässä skenaariossa olen valmis antamaan isännille mahdollisuuden. Idän reissut eivät aina jaksa sytyttää, kun iso ottelu odottaa seuraavana päivänä. Tällä psyykillä otetaan KalPalle varovaista peliä: vetosuosituksena on Tuplamahdollisuus 1X kertoimella 1,79.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.