Hurja väite! Jarmo Kekäläinen neljän huippuhyökkääjän perässä NHL:n vapailla markkinoilla

© Kuva: Getty Images

Jarmo Kekäläinen on tehtaillut viime päivien aikana lukuisia isoja pelaajakauppoja vapauttaakseen tilaa Columbus Blue Jacketsin palkkakatosta.

Suomalais-GM luopui aiemmin viikolla Ryan Murraysta, Markus Nutivaarasta, Josh Andersonista ja Alexander Wennbergistä. Näiden siirtojen myötä joukkueella on käytössään reilusti aiempaa enemmän liikkumavaraa vapaiden agenttien markkinoilla.

The Athleticin palkkalistoilla työskentelevän Blue Jacketsin sisäpiiritoimittaja Aaron Portzlinen mukaan Kekäläinen on kiinnostunut ainakin neljästä huippuhyökkääjästä, joista jokainen vahvistaisi jo aiemmin hankitun Max Domin lisäksi joukkueen hyökkäystä.

Portzlinen mukaan Kekäläisen kiikarissa olisivat ainakin Florida Panthersista vapautunut kaksikko Mike Hoffman-Jevgeni Dadonov. Myös Vancoucer Canucksista vapautuneen Tyler Toffolin nimi nousee Portzlinen listalle mahdollisena hankintana.

Ässänä toimittaja vetää hihasta UFA-markkinoiden kuumimman hyökkääjätähden Taylor Hallin, jonka kintereillä on NHL Networkin arvion mukaan yli 20 muutakin NHL-seuraa. Hallin kaappaaminen Ohioon olisi heittämällä Kekäläisen tähänastisen GM-uran kovin hauiksennäyttö.