© Kuva: Juha Tamminen

HPK – Pelicans: Hämeenlinnassa tasaista

Liiga
HPK – Pelicans
Perjantai 23.10. klo 18:30

Perjantaina HPK saa vieraakseen toisen hämäläisjoukkueen, kun Pelicans tekee rynnäkön Hämeenlinnaan. Kerhon alkukausi on pettymys, sillä joukkue on tällä hetkellä sarjajumbona ilman yhtään kolmen pisteen voittoa. Pelicans on onnistunut kairaamaan kuudesta pelistä kaksi voittoa, mutta mikään täysosuma ei lahtelaistenkaan alkukausi ole ollut.

HPK kärsi viime viikonloppuna kaksi tappiota. Lauantaina KalPaa vastaan Kerho oli todella tehoton: Petri Kontiolan ketju vastasi joukkueen ainoasta maalista. KalPa laukoi ottelussa ainoastaan 13 kertaa, mutta teki viisi maalia. Kontiolan ketju on ollut Kerhon ainoa valopilkku, sillä muut vitjat ovat esiintyneet todella vaatimattomasti. Puolustajalupaus Jared McIsaac loukkaantui ja palasi takaisin jenkkeihin.

Myös Pelicans on kärsinyt alkukauden tehottomuudesta, mutta joukkueen tekeminen ei näytä muuten mitenkään toivottomalta. Ilvestä vastaan lahtelaiset taistelivat tasapäisesti, mutta maalintekopaikkoja ei pystytty käyttämään hyväksi tupsukorvien lailla. Tommi Niemelän suojattien pitäisi parantaa erityisesti ylivoimapeliään, joka on ollut nuhaista tähän asti. Lisäksi Ryan Laschin pitäisi nostaa tasoaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Kerho on ollut sen verran vaatimaton kokonaisuus, etten saa taiottua sille suosikkiasemaa tänään. Pidän peliä melko lailla tasabuukkina ja Pelicansin kertoimissa on mukavasti ilmaa. Vetosuositus onkin vierasvoitosta: Pelicans voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,85.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.