Hinta yli 20 miljoonaa dollaria: Wayne Gretzky kauppaa luksuskartanoaan – myynyt lukaalin jo kerran aiemminkin!

© Kuva: Getty Images

Kaikkien aikojen ykköskiekkoilija Wayne Gretzky kauppaa jälleen Thousand Oaksin kaupungissa, Los Angelesin luoteispuolella sijaitsevaa hulppeaa kartanoaan.

Siirtomaahenkisellä lukaalilla on hintaa 22,9 miljoonaa dollaria (noin 19,4 miljoonaa euroa). Asiasta kertoo Los Angeles Times.

Richard Laundryn suunnittelemaan kokonaisuuteen kuuluu kaksi vierastaloa, sekä muun muassa uima-allas, tenniskenttä, kuusi makuuhuonetta ja 7,5 kylpyhuonetta. Ajan käydessä tylsäksi voi itseään viihdyttää esimerkiksi talon elokuvateatterissa tai biljardihuoneessa. Ex-huippu-urheilijan matalasta majasta löytyy luonnollisesti myös kuntosali. Asuinpinta-alaa on kaikkiaan reilut 1200 neliötä.

Gretzky omistaa kartanon jo toista kertaa. Ensimmäisen kerran hän hankki sen tilusten valmistuessa 2002 ja myi sen 2007 entiselle baseball-tähdelle Lenny Dykstralle. Hinta oli tuolloin 18,5 miljoonaa dollaria.

Dykstra ajautui kuitenkin myöhemmin henkilökohtaiseen konkurssiin ja kartano päätyi kaksi vuotta sitten jälleen ”ysi-ysille”, tällä kertaa 13,5 miljoonalla dollarilla.

Mikäli Gretzky saa lukaalista nyt pyytämänsä hinnan, tekee hän siis peräti 9,4 miljoonan taalan voiton.

Voit ihailla hulppeaa kartanoa Los Angeles Timesin nettisivuilta täältä.