© Kuva: Taneli Niinimäki

HIFK – Pelicans: Kertoimia tasaisempaa luvassa?

Liiga
HIFK – Pelicans
Tiistai 06.10. klo 18:30

Tiistaina Liiga jatkuu yhdellä ottelulla – Lahden Pelicans vierailee Nordiksella HIFK:n kotiluolassa. Molemmat joukkueet ovat pelanneet toistaiseksi kaksi ottelua, joista on tuloksena voitto ja tappio. Ennen kauden alkua pelattiin myös keskinäinen harjoitusottelu, jossa Pelicansin hurjasta alusta selvittyään HIFK oli lopulta niukasti parempi.

HIFK haki avausviikonloppuna pisteet Jyväskylästä, mutta lauantaina Ilves oli tyly vieras numeroin 1-3. HIFK loi kyllä ottelussa paikkoja hyvin ja teki ainoan maalinsa ensimmäisessä erässä ylivoimalla, mutta vastustajan onnistunut maalivahtipeli sekä tehoton erikoistilannepelaaminen jatkossa vesittivät haaveet pisteistä. Florida Panthersin organisaatiossa useamman kauden pelannut Henrik Borgström teki HIFK:n kanssa sopimuksen ja vahvistaa joukkuetta loppukauden, ellei tee NHL-sopimusta.

Pelicans kaatoi avausottelussa Sportin, mutta vieraissa Tappara oli Tommi Niemelän suojateille liian kova vastus. 4-0 lukemiin päättyneessä ottelussa Pelicans pelasi kuitenkin lopputulosta paremmin ja yhteisen harjoitusajan puutteesta kärsineen joukkueen peli oli ajoittain hyvinkin sujuvaa. Jostain syystä Pelicans on viime ajat ollut HIFK:lle todella vaikea vastus ja esim. viime kaudella Pelicans vei kaikki keskinäiset kohtaamiset.

Lyö vetoa ottelusta:

HIFK on ottelussa selkeä suosikki, mutta kertoimet ovat jo liikaakin kotivoittoon päin kallellaan. Viime kaudella HIFK oli välillä yllättävissä vaikeuksissa kotonaan ja tähänkin peliin tekee mieli yrittää pussinokkia tasoituksella: vetosuositus on Tasoitusveto, Pelicans +1.5 kertoimella 1,75.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.