HIFK antaa näyttöpaikan Mestiksessä kovaa jälkeä tehneelle hyökkääjälle

© Kuva: Juha Tamminen

Helsingin IFK on allekirjoittanut ottelukohtaisen sopimuksen hyökkääjä Teemu Väyrysen kanssa. 23-vuotias Väyrynen siirtyy HIFK:n riveihin yhteistyöseura Joensuun Kiekko-Pojista.

Väyrynen on laittanut alkukaudella tuulemaan Mestiksessä ja tehtaillut neljään peliin 2+6 tehopistettä. Aikaisemmin urallaan hän on pelannut jopa 10 ja 15 maalin kaudet TPS:ssä, joten pistepotentiaali oli kaikilla tiedossa.

Väyrynen liittyy HIFK:hon perjantaina vietettyään pakollisen viiden päivän karanteenin. Urheilujohtaja Tobias Salmelainen kertoo hankkineensa Väyrysen varjelemaan ensisijaisesti HIFK:n omaa päätä, vaikka maalisaldot uralta ovatkin komeita.

– Väyrynen on työteliäs pelaaja ja hyvä pelaamaan alivoimaa. Tarvitsimme pelaajan, joka pystyy auttamaan meitä alivoimalla, koska meillä on paljon pelaajia loukkaantuneena siltä osastolta, Salmelainen sanoo HIFK:n tiedotteessa.