Torey Krug solmi massiivisen sopimuksen St. Louis Bluesin kanssa. Huhujen mukaan puolustaja olisi ollut lähellä jatkosopimusta Boston Bruinsin kanssa, mutta hän päätyi kuitenkin vaihtamaan seuraa.

Sopimusneuvottelujen ollessa takanapäin Krug kommentoi prosessia harvinaisen suoraan. Kommentin perusteella hän olisi mielellään jäänyt seuraan, mutta Boston oli asiasta eri mieltä.

– Se vedettiin pois, Krug kertoo Bostonin sopimustarjouksesta.

– En saanut tarjousta. He tarjosivat sitä vuosi sitten ja yhtäkkiä se oli poissa. En tiedä, mitä minun olisi pitänyt tehdä. Olen vain suora ja rehellinen kanssasi. Monet eivät jaa tätä puolta asioista, mutta niin se vain on.

Amalie Benjamin

@AmalieBenjamin
Torey Krug on the Bruins' offer: "It was pulled from me. I didn’t have an offer. When they offered me a year ago and then it’s gone, I don’t know what I’m expected to do. Just being blunt and being honest with you. Most people don’t share that side of it but it is what it is."