Ässiä höykytettiin rumasti paikallistaistossa! Surkeuden huipentumana valmentajan suihkukomennus

© Kuva: Juha Tamminen

Lauantai-illan Liiga-kierroksella nähtiin kauden ensimmäinen Satakunnan paikallistaistelu. Ottelu oli lähestulkoon täysi katastrofi isäntäjoukkue Ässien kannalta.

Kolmannen erän lopussa Lukko oli jo 5-1 johdossa. Tunteet kuumenivat pahemman kerran jäällä, kun peliä oli enää alle neljä minuuttia jäljelle. Kahakan seurauksena Ässien Atte Mäkinen ja Andreas Borgman saivat kaksiminuuttiset väkivaltaisuudesta. Lukon puolelta väkivaltaisuusjäähy tuomittiin Anrei Hakuliselle.

Alivoimatilanne meni pahemman kerran tunteisiin Ässien päävalmentaja Ari-Pekka Selinillä. Hän keskusteli tuomareiden kanssa asiasta sen verran tiukkasanaisesti, että hänet passitettiin suihkuun epäurheilijamaisen käytöksen vuoksi.

Lukko iski seuranneella ylivoimalla illan kuudennen osumansa. Ottelu päättyi Lukon 6-1 vierasvoittoon.