NHL
Vegas Golden Knights – Dallas Stars
Tiistai 15.09. klo 03:00

NHL:n Läntisen konferenssin finaaleissa Dallas Stars on pistänyt Vegas Golden Knightsin selkä seinää vasten: tiistain vastaisena yönä sarja on katkolla Starsille ja hyökkäyksen tehottomuudesta kärsinyt Vegas joutuu kuplasta ulos, ellei kiekko ala löytää tietään häkkiin. Tilanne on vähintään yllättävä, sillä kauden mittaan Vegas on nimenomaan ollut hyökkäykseltään äärimmäisen vahva joukkue.

Neljännessä ottelussa kiekkoritarit olivat edellä maaliodotusarvoissa: Vegas vei xG:t lukemin 3,69 – 2,21. Vegas laukoo paljon, mutta maalihanat ovat kuivuneet lähes tyystin. Niinpä Vegasin olisi voitettava kolme seuraavaa ottelua välttääkseen putoaminen, eikä mikään joukkue ole tehnyt konferenssifinaaleissa vastaavaa temppua miesmuistiin. Täysin toivoton tilanne ei ole, sillä paikkoja Vegas luo pelistä toiseen.

Dallasin suomalaispelaajien panos on ollut sarjassa todella vahva ja onkin ikävää, ettei viime pelissä loukkaantuneen Roope Hintzin paluu kaukaloon ole mitenkään varmaa. Miro Heiskasen otteet ovat vakuuttavia illasta toiseen, eikä olekaan ihme että Starsissa miehelle ollaan väsäämässä jo rahakasta jatkopahvia. Starsin puolustus on jaksanut raataa ja maalissa Anton Khudobin on todella kovassa iskussa – venäläisvahdin vireestä on paljon kiinni jatkossakin.

Lyö vetoa ottelusta:

Vegasin hyökkäyslukko on ollut hämmentävä, mutta ei joukkuetta vastaankaan oikein osaa alkaa vetoa lyömään. Jos maalipaikat saadaan hyödynnettyä, Vegas on selkeä suosikki voittamaan ja viemään ottelusarja kuudenteen peliin. Vetosuositus on Vegas voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,90.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO