© Kuva: Getty Images

Vegas Golden Knights – Dallas Stars: Jatkuvatko yllätykset?

NHL
Vegas Golden Knights – Dallas Stars
Keskiviikko 09.09. klo 03:00

Vegasin ja Dallasin ensimmäisessä konferenssifinaalissa nähtiin uumoilemani yllätys, kun Stars vei pelin nimiinsä lukemin 1-0. Ruotsalaispakki John Klingberg teki ensimmäisessä erässä ottelun ainoan maalin ja venäläisvahti Anton Khudobin pelasi NHL-uransa ensimmäisen nollapelin. Colorado Avalanchen tuhonnut Joel Kiviranta raivasi tiensä ottelun pelaavaan kokoonpanoon.

Stars puolusti ottelussa tarkasti ja uhrautuvasti. Suomalaispuolustajat Miro Heiskanen ja Esa Lindell kellottivat noin 25 minuutin peliajat ja Dallasin pakisto piti Vegasin nollilla – myös alivoimat hoidettiin virheittä. Dallasilaiset pystyvät haastamaan fyysisen Vegasin sen omilla aseilla ja pelaa tällä hetkellä todella kovalla tunnetasolla.

Molemmat joukkueet laukoivat ottelussa 25 kertaa, joten puntit olivat siinä mielessä hyvin tasan. Vegas tulee odotettavasti toiseen otteluun vielä kovempaa. Se jyrää neljällä vahvalla ketjullaan ja pyrkii olemaan vielä aikaisempaakin kovempi ja ilkeämpi. On muistettava, että Vegas on etukäteen vahvempi porukka, eikä tule päästämään tätä ottelusarjaa helposti käsistään. Odotettavissa on toiseen peliin siis kova haaste.

Lyö vetoa ottelusta:

Kerroinasetelma toiseen otteluun on samansuuntainen kuin edelliselläkin kerralla. Mikään ei ole isossa kuvassa muuttunut – Vegas on edelleen suosikki, muttei mitenkään murskaavasti. Dallasin kerroin on tällä kerrallakin kokeilun väärti: vetosuositus on Dallas voittaa ottelun (sis. JA+RL) kertoimella 2,38.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.