KHL:ssä nähtiin maanantaina jo toinen suomalaiskiekkoilijan iskemä hattutemppu noin vuorokauden sisään, kun Sibir Novosibirskin Juuso Puustinen pyssytti tehot 3+0 joukkueen kaataessa Dinamo Riikan jatkoajan jälkeen 4-3.

Myös muut Sibirin suomalaispelaajat ottivat kamppailussa roolia, kun Mikael Ruohomaa saalisti tehot 0+3 ja Jyrki Jokipakan saldo oli 0+1.

Ottelu eteni melko erikoisissa merkeissä, kun Sibir luisui hallinastaan huolimatta toisessa erässä jo 0-3-tappioasemaan, kunnes maaliin vaihdettu Harri Säteri laittoi luukut kiinni ja novosibirskiläisseura aloitti takaa-ajonsa.

Puustinen pyssytti kolmannessa erässä kaksi osumaa tasoittaen kamppailun ajassa 59.02 3-3:een ja iski lopulta voittomaalin jatkoajan viime hetkillä ajassa 64.47.

Sunnuntaina SKA Pietaria edustava Miro Aaltonen iski KHL-kauden ensimmäisen hattutempun.