Tästä mallia? Suomalaisjoukkue reagoi koronavirukseen kovalla kädellä – ”Toimenpiteellä halutaan minimoida riskit ennen Mestis-kauden alkamista”

© Kuva: Getty Images
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Joensuulainen Mestis-joukkue JoKP tiedotti nettisivuillaan, että Kiekko-Poikien jäljellä olevat kolme harjoitusottelua on peruttu varotoimenpiteenä tästä illasta alkaen. Joukkueen piti punnita perjantaina iisalmelainen IPK Outokummussa.

JoKPin piti kohdata ensi viikolla vielä RoKi, sekä IPK toistamiseen.

– Otteluiden peruutuksilla halutaan turvata katsojien, pelaajien, tuomareiden ja toimihenkilöiden turvallisuus. Kiekko-Poikien, IPK:n ja RoKi:n joukkueissa ei ole todettu koronatartuntoja tai altistumisia, vaan tällä toimenpiteellä halutaan minimoida riskit ennen Mestis-kauden alkamista, seura viesitti.

Mestis-kauden alku on jo oven takana, sillä kauden on tarkoitus alkaa vajaan kahden viikon kuluttua 24. syyskuuta kolmella ottelulla.

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!