© Kuva: Getty Images

Tampa Bay – New York Islanders: Mitä selkäsaunan jälkeen?

NHL
Tampa Bay – New York Islanders
Torstai 10.09. klo 03:00

Läntisen konferenssin finaalit alkoivat melkoisella selkäsaunalla, sillä Tampa Bay Lightning järjesti todelliset peijaiset ja niittasi Islandersin maan rakoon lukemin 8-2. Ottelu ratkesi jo melko pian, kun Lightning tulitti Thomas Greissin vaihtoon ensimmäisen erän puolivälissä. Jatkossakin Tampa käytti paikkansa kliinisesti hyväkseen ja nakutteli maaleja tasaiseen tahtiin. Nikita Kutsherov sekä Brayden Point kirjauttivat molemmat ottelussa viisi tehopistettä.

Barry Trotzilla jäi ensimmäisestä ottelusta kosolti mietittävää. Pelkkä Lightningin lepoetu ei saa selittää ensimmäisen ottelun numeroita, vaan rivit on saatava ojennukseen. Joskus play-offeissa pidemmän tauon on katsottu olevan jopa haitaksi, mutta Tampalla ei ollut ainakaan tätä ongelmaa. Täysin suvereeni ei Lightning ollut puolustuspäässä, sillä kyllä Islanderskin sai tontteja aikaiseksi – vaikkei niillä ottelun lopputuleman kannalta ollut mitään merkitystä.

Tampan riveissä on nyt tärkeintä, ettei mopo ala keulimaan liiaksi. Islanders tulee rokottamaan mahdollisen asennevajeen tuomasta edusta vääjäämättömästi, sillä se on tiukasti pelaava ja laadukkaasti valmennettu joukkue. Ensimmäisessä ottelussa nähtiin, että Islandersin on pysyttävä jäähyboksista poissa hinnalla millä hyvänsä. Näissä kekkereissä virheistä rokotetaan armotta.

Lyö vetoa ottelusta:

Vaikka kyseessä oli vain yksi peli, näyttää Lightningin peli tällä hetkellä uskomattoman hyvältä ja Islanders saa parantaa paljon, jotta pääsee tässä sarjassa kuskin paikalle. Pelivalinta osuu tässä suosikkina otteluun lähtevään Lightningiin: Tampa voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,93.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

Kertoimet ottelulleTampa Bay Lightning - New York Islanders10.09.2020