Siirto ovella? Lähde: NHL-supertähden pöytään lyötiin järkälemäinen sopimustarjous – ”Hän on todella pettynyt siihen”

© Kuva: Getty Images

St. Louis Bluesin syksyn offseasonin ensimmäinen prioriteetti on saada tähtipuolustaja Alex Pietrangelo allekirjoittamaan jatkosopimus seuran kanssa.

Pietrangelon nykyinen sopimus päättyy tähän kauteen, joten ilman jatkopaperia kanadalainen on vapaa vaihtamaan NHL-seuraa ilman siirtokorvausta.

The Athletic -lehden sisäpiiritoimittaja Jeremy Rutherfordin mukaan Blues on tarjonnut Pietrangelolle jo muhkeaa jatkosopimusta, mutta tähtipuolustaja ei ollut siihen tyytyväinen.

– Yksi lähteistäni kertoi, että Blues olisi tarjonnut hänelle viisivuotista sopimusta, jossa palkka olisi lähempänä seitsemää miljoonaa dollaria, kuin kahdeksan miljoonaa dollaria, Rutherford avasi.

– Uskomus on se, että Pietrangelo ei ole tyytyväinen yhteenkään tarjoukseen, jonka hän on saanut. Hän on todella pettynyt siihen, miten tämä asia on hoidettu. Pietrangelo vaatii pienempää palkkaa kuin Roman Josi (9 miljoonaa dollaria, AAV), joskin Blues ei ole tarjonnut kertaakaan yli kahdeksaa miljoonaa dollaria. Blues-kapteenin uskotaan olevan tyytyväinen johonkin siinä välillä olevaan summaan, Rutherford jatkoi.