Patrik Laineen nimi mediajätin todennäköisimpien NHL-treidikohteiden listalla – hurja suomalaisskenaario nousi jälleen tapetille

© Kuva: Getty Images

Patrik Laine nousi viidennelle sijalla mediajätti TSN:n tuoreella Trade Baits -listalla.

Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjää ollaan viime viikkojen aikana huhuttu milloin mihinkin NHL-seuraan. TSN:n asiantuntija Frank Seravallin mielestä Carolina Hurricanes olisi maalitykille ehdottomasti järkeenkäyvin vaihtoehto.

– Kuinka hyvältä kokonaan suomalainen hyökkäsketju Patrik Laine-Sebastian Aho-Teuvo Teräväinen näyttäisikään? Carolina voisi luopua yhdestä hämmentävän hyvän puolustuksensa palasesta toteuttaakseen siirron. Tämän jälkeen seura voisi puuhastella maalivahtimarkkinoilla, Seravalli kirjoittaa.

TSN:n siirtokohteiden joukkoon nousi myös mm. Columbus Blue Jacketsin puolustaja Markus Nutivaara, jonka kauppaaminen antaisi lisää pelivaraa tähtisentteri Pierre-Luc Dubois’n jatkosopimukselle.