NY Rangers laittamassa tehopuolustajansa lihoiksi? Lähde: ”Ratkaisisi seuran sentteriongelmat”

© Kuva: Getty Images
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Kaapo Kakon edustama New York Rangers kärsi tällä kaudella pahoista ongelmista hyökkäyksensä syvyyden kanssa.

Nyt seura saattaa kuitenkin olla löytämässä avaimen varsinkin sitä riivanneeseen sentteriongelmaan 24-vuotiaan puolustaja Tony DeAngelon muodossa.

Vasta toisen kokonaisen NHL-kautensa pelannut DeAngelo takoi 68 pelissä hurjat 53 (18+35) tehopistettä. Rajoitetuksi vapaaksi agentiksi tulevan jenkkipakin seuraava sopimus tuleekin olemaan sitä luokkaa, että seurajohdon on tosissaan harkittava miehen pelaajaoikeuksien kauppaamista offseasonilla, uskoo New York Postin sisäpiiritoimittaja Larry Brooks.

– Pystyykö seura maksamaan kolmosparissa pelaavalle puolustajalle 5,5-6 miljoonaa dollaria, minkä DeAngelo tulisi todennäköisesti saamaan solmiessaan monivuotisen jatkosopimuksen? Brooks kysyy ja vastaa perään:

– Ei pysty. Seura katsastaa mahdollisuutta käyttää DeAngeloa ratkaistakseen kakkossentteriongelmansa. Rangers ei voi tuhlata ensi kautta odottaakseen Ryan Stromen kasvamista rooliin, Brooks pyörittelee.

Manhattanilaisseuralla on kiire saada riveihinsä tasokas kakkossentteri varsinkin nyt, kun se pääsee varaamaan superlupaavan laitahyökkääjä Alexis Lafrenièren tulevan draftin ensimmäisellä vuorolla.

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!