Boston Bruinsin tähtipuolustaja Torey Krugista on tulossa kauden jälkeen rajoittamaton vapaa agentti, joka myös aikoo viimein mittauttaa todellisen arvonsa NHL:n pelaajamarkkinoilla.

29-vuotias pienikokoinen kiekollinen puolustaja iski tämän kauden runkosarjassa pelaamissaan 61 pelissä kovat tehot 9+40=49, joten miestä odottaa jatkossa reilu korotus nykyiseen, 5,25 miljoonan dollarin vuositienestit takaavaan palkkaansa.

Lyhyitä ja hieman alihintaisia sopimuksia koko uransa tehnyt Krug paljastikin aikovansa viimein kävellä pankkiin maksimoidakseen tulonsa. Vuoden sopimuksiin mies ei aio enää tyytyä.

– Olen täysin sitä (vuoden sopimusta) vastaan. Olen lyönyt vetoa itseni puolesta ja tehnyt lyhyitä sopimuksia alihintaan koko urani ajan, joten nyt on aika nostaa sopimuksen ehdot huippuunsa, Krug kommentoi Boston Globelle.

Samalla Krug kiitteli Bostonin toimittajia yhteisistä vuosista, kuin jättääkseen hyvästit näille Bruins-pelaajan ominaisuudessa.

Puolustajan seuraavan sopimuksen vuosipalkan uskotaan nousevan yli seitsemään miljoonaan taalaan. Uudelleenrakennuksen keskellä olevista joukkueista esimerkiksi Detroit Red Wingsin uskotaan olevan valmiina iskemään Krugin eteen jopa yli kahdeksan miljoonan dollarin vuositulot sisältävän sopimusluonnoksen naaratakseen tähtipakin tämän vanhaan kotiosavaltioon.