NHL-supertähti tuskailee jumissa olevia sopimusneuvotteluitaan: ”Juuri mikään ei ole edistynyt”

© Kuva: Getty Images

Sopimuksensa kuluvaan kauteen päättävästä St.Louis Blues -kapteeni Alex Pietrangelosta tulee rajoittamaton vapaa agentti (UFA), kun NHL:n vapaiden pelaajien markkinat aukeavat 9.lokakuuta.

Bluesin kerrotaan tarjonneen kipparilleen aiemmin viisivuotista, 7-8 miljoonan dollarin vuositulot takaavaa jatkosopimusta, mutta Pietrangelon kerrotaan olleen tarjoukseen erittäin pettynyt. Puolustajan nyt umpeutuva seitsenvuotinen diili takasi keskimäärin 6,5 miljoonan taalan vuositulot.

Pietrangelo lataa The Athleticille ajatuksensa tilanteesta melko suoraan.

– Olen tietenkin hieman pettynyt ettemme ole saaneet sopimusta tehtyä. Mutta tämä on nyt tilanne ja olemme yli kolmen viikon päässä lokakuun 9.päivästä (pelaajamarkkinoiden aukeamisesta), eikä juuri mikään ole edistynyt, Pietrangelo manailee.

Puolustaja on Bluesin ykköskierroksen varaus kesän 2008 NHL-draftista ja pelannut joukkueessa toistaiseksi koko 12 kautta kestäneen taalaliigauransa. Jatkotoiveille tutussa ryhmässä on muitakin kuin itsekkäitä syitä.

– Vaimoni perhe on täällä ja olemme todella läheisiä, mutta samalla kyse on tietysti vain lyhyestä ajasta elämässä. Sitä kuitenkin haluaisi tehdä oikean ratkaisun perheen kannalta, Pietrangelo pohdiskelee.

Viimeiset neljä kautta Bluesissa kapteenin C-kirjainta kantanut Pietrangelo summasi päättyneellä kaudella 70 runkosarjaottelussa komeat 52 (16+36) tehopistettä. Pudotuspeleissä pakin saldo oli yhdeksässä pelissä 1+5=6.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.