Montreal-GM paljasti: Todellinen maalitykki tarjolla Eurooppaan – nyt Liiga-seurat hereillä!

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin GM Marc Bergevin on antanut tuoreessa haastattelussaan vihiä, että Euroopan kaukaloihin olisi nyt mieluisa vahvistus tarjolla.

Bergevinin mukaan Canadiens yrittää saada huippulupaus Cole Caufieldin siirtymään eurooppalaiseen joukkueeseen, jos Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA ei jatku ajallaan.

– Jos jääkiekkoa pelataan vasta joulukuussa tai tammikuussa, niin meidän on turha tehdä hänen kanssaan tulokassopimusta nyt. Hän joutuisi vain odottamaan turhaan, eikä se auta meitä. Tärkeintä olisi, että hän pääsisi pelaamaan syyskuusta marraskuuhun asti. Ideaali tilanne olisi se, että hän siirtyisi täksi vuodeksi Eurooppaan. Hän on sen profiilin pelaaja, josta eurooppalaisseurat ovat varmasti kiinnostuneita, Bergevin valaisi La Presse -lehdelle.

19-vuotias Caufield on yksi jääkiekkomaailman kovimpia maalintekijälupauksia. 170-senttinen ja 75-kiloinen väkkärä tunnetaan hirmuisesta laukauksestaan, joka lähtee niin ranteella, kuin myös suoraan syötöstä.

Caufield teki viime kaudella NCAA:ssa 36 otteluun 19 maalia ja 36 tehopistettä.