Mestis-joukkue RoKi tiedottaa kotisivuillaan, että se on hankkinut kokoonpanoonsa vahvistuksen rapakon takaa. Yhdysvaltalaishyökkääjä Dixon Bowen sekä try outin kautta kokoonpanoon murtautunut pakki Valtteri Meisaari ovat rovaniemeläisten uudet kasvot.

Minnesotan East Grand Forksista kotoisin oleva Bowen, 24, on pelannut viimeiset neljä kautta Yhdysvaltain yliopistosarja NCAA:ssa North-Dakota Fighting Hawksissa. Pelaaja teki viime kaudella 33 pelissä tehot 6+4=10 (+7). Tuo on Bowenin piste-ennätys kyseisen sarjan runkosarjassa.

– Haluan kiittää North-Dakotan valmentajia, jotka antoivat minulle eväät ammattilaisuralle, ja lisäksi RoKia mahdollisuudesta tulla Rovaniemelle auttamaan Mestis -mestaruuden voittamisessa. Odotan innolla kokemusta tulevasta kaudesta Rovaniemellä ja Mestiksessä, sekä hienon kotiyleisön edessä pelaamista.

RoKi-luotsi Santeri Immosen mukaan kyseessä on todella nopea ja hyvän rannelaukauksen hyökkääjä, joka pelasi yliopistojoukkueessa puolustavassa roolissa nykyisten ja tulevien NHL-pelaajien taustalla.

– Uskon hänen pystyvän ottamaan isoa ja monipuolista roolia Mestiksessä huippuominaisuuksiensa avulla. Keskustelujen perusteella hän on todella motivoitunut, ja on pelaajana varmasti mielenkiintoinen seurattava katsojille.

Meisaari sen sijaan on Kärpät-taustainen luuta, joka tulee Lappiin Itävallan Red Bull Salzburgin organisaation Alps Hockey League -joukkueessa. Puolustaja teki 41 runkosarjan pelissä pinnat 6+13=19 (+24).