Mediajätti arvioi: tällaisen sopimuksen Granlund, Haula ja Vatanen solmivat NHL:n vapailla markkinoilla

© Kuva: Getty Images
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Kanadalainen mediajätti Sportsnet arvioi tuoreessa artikkelissaan NHL:n offseasonin 20 kiinnostavinta vapaata agenttia.

Suomalaispelaajista listalle mahtuivat Mikael Granlund (sija 11.), Sami Vatanen (14.) sekä Erik Haula (18.).

Sivuston arviot suomalaisten tilanteista alla:

Mikael Granlund, Nashville Predators

– Ei ole kysymystäkään siitä, etteikö Granlund pukisi ylleen jonkun toisen joukkueen pelipaitaa kaudella 2020-21. Ennallaan pysyneen palkkakaton sekä heikon kauden jälkeen Granlund on vahva kandidaatti solmimaan lyhyen sopimuksen saadakseen pelinsä takaisin uomiinsa.

Sami Vatanen, Carolina Hurricanes

– Ottaen huomioon sen, kuinka vähän Vatanen pelasi Hurricanesissa loukkaantumisestaan johtuen, hän sopi hyvin joukkueen pelitapaan. Hurricanesin puolustuksen syvyys tekee Vatasen jatkosta seurassa kuitenkin epätodennäköistä. Loukkaantumiset ovat estäneet puolustajaa pelaamasta kokonaisia runkosarjoja, mikä saattaa osaltaan vaikuttaa seuraavaan sopimukseen.

Erik Haula, Florida Panthers

– Loukkaantumiset ovat estäneet Haulaa nousemasta samalle tasolle kuin Vegas Golden Knightsissa kaudella 2017-18. Ei onnistunut sopeutumaan Florida Panthersiin treidinsä jälkeen. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö hän olisi ollut rakastettu ja arvokas osa jokaista edustamaansa joukkuetta, mutta jatkuvuus (pitkä sopimus) tulee olemaan avainseikka tulevassa sopimuksessa.

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!