Huimaa pudotuspelisyksyä NHL:ssä pelaavat Dallasin Miro Heiskanen ja Coloradon Mikko Rantanen ovat varsin korkealla peliyhtiö NordicBetin listalla, josta veikkaillaan pudotuspelien arvokkaimmaksi nimettävää pelaajaa.

Illasta toiseen pisteitä tahkoava suomalaiskaksikko on nimekkäässä seurassa voittokertoimilla 20 (Heiskanen) ja 30 (Rantanen). Heistä toisen kerroin pudonnee ja toisen noussee huomattavasti lauantain vastaisena yönä, kun joko Colorado tai Dallas lähtee lomille huiman pudotuspelisarjan seitsemännen ottelun jälkeen.

1-3-tappioasemasta sarjassa tasoihin itsensä kammennut Colorado on NordicBetin kertoimissa jonkinmoinen ennakkosuosikki etenemään jatkoon.

Conn Smythe Trophy on myönnetty Pohjois-Amerikan ulkopuolelta tulleelle pelaajalle harvoin: Poikkeuksen ovat tehneet tähän mennessä vain Nicklas Lidström (2002), Henrik Zetterberg (2008), Jevgeni Malkin (2009) ja Aleksandr Ovetshkin (2018).

Tällä hetkellä NordicBet pitää Conn Smythe Trophyn suurimpina voittajasuosikkeina Brayden Pointia, Andrei Vasilevskia sekä Robin Lehneriä.

Lähde: NordicBetin tiedote