KooKoo tiedottaa: Kahden pelaajan koronavirustestit negatiivisia – vaara ei kuitenkaan ole vielä ohi

© Kuva: Pekka Mäntylä

KooKoo tiedottaa nettisivullaan, että Liiga-joukkueen kahden pelaajan koronavirustestit ovat varmistuneet negatiivisiksi.

KooKoo tiedotti tiistaina 8. syyskuuta kahden Liiga-joukkueen pelaajan altistuneen korona-virukselle urheilutoiminnan ulkopuolella. Altistuminen tapahtui vapaa-ajalla Jukureiden U20-joukkueen sairastuneen seurassa.

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote on määrännyt pelaajat kuitenkin 14 vuorokauden kestävään karanteeniin ja pelaajien mahdollisia oireita tarkkaillaan. KooKoo toimii tarvittaessa jatkotoimenpiteissä Kymsoten ohjeiden mukaan.

KooKoon mukaan sen U20-joukkueen osalta keskiviikkona otettujen testien tuloksia odotetaan ja niistä tiedotetaan myöhemmin.