Karmeat lukemat! Mestis-nousijan kausi alkoi totaalisella nöyryytyksellä

© Kuva: Ilari Isotalo

Forssan Palloseura palasi Mestikseen 14 vuoden tauon jälkeen ja aloitti kautensa torstaina Kiekko-Vantaata vastaan. Vierasreissu oli FPS:lle painajaismainen, sillä ottelu päättyi murskaaviin 9–0-lukemiin.

Jo harjoituskauden viimeisessä ottelussa TUTO pöllytti forssalaisia 7–1. Yhteensä neljä viidestä ottelusta päättyi tappioon.

FPS tekee yhteistyötä HPK:n liigajoukkueen kanssa, mutta kokoonpano vaikuttaa siitä huolimatta kevyeltä Mestikseen. Yhden mainion vahvistuksen joukkue sai juuri ennen kauden alkua, kun viime vuodet Liigassa ja EBELissä pelannut Juhani Tamminen saapui vihreäpaitojen ykkössentteriksi.

Kiekko-Vantaan kesän nimekkäin hankinta Matias Sointu pelasi niin ikään joukkueensa ykkösketjussa ja keräsi myös yhden syöttöpisteen. Miika Heiskari ja Juho Jokiharju viimeistelivät kaksi maalia mieheen.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.