Jack Eichel herättää kiinnostusta NHL:n siirtomarkkinoilla – Lähteet: Ainakin nämä seurat supertähden perässä

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin megatähti ja kapteeni Jack Eichel on herättänyt useiden seurojen kiinnostuksen NHL:n siirtomarkkinoilla.

TSN:n konkaritoimittaja Bob McKenzien mukaan ainakin New York Rangers on jo ollut yhteydessä Sabresin GM Kevyn Adamsiin tähtisentterin tiimoilta.

98.5 The Sports Hubin toimittaja Ty Andersonin tietojen mukaan myös Boston Bruins olisi keskustellut Sabresin kanssa mahdollisesta Eichelin sisältävästä treidistä, joskaan  keskustelut eivät ainakaan toistaiseksi ole johtaneet tulokseen.

23-vuotiaalla Eichelilla on allaan komea 36 maalin ja 78 tehopisteen kausi. 10 miljoonaa dollaria kaudessa ansaitseva jenkkitähti on pelannut NHL:ssä viisi kautta ilman ainuttakaan pudotuspeliottelua.

Eichelin agentti Peter Fish kommentoi huhuja McKenzielle toteamalla ainoastaan, ettei hyökkääjä ole jättänyt Sabresille virallista siirtopyyntöä. Agentti kuitenkin lisäsi perään suojattinsa olevan turhautunut Sabresin kyvyttömyyteen rakentaa voittajajoukkuetta.