Liiga
HPK – Kärpät
Torstai 01.10. klo 18:30

Kotoinen jääkiekon pääsarja alkaa epävarmoissa tunnelmissa. Kukaan ei voi olla varma, riittävätkö tämänhetkiset turvallisuustoimenpiteet sarjan läpiviemiseen ilman ylivoimaisia ongelmia. Samoin joukkueet ovat ottaneet taloudellista osumaa viime kauden keskeytyksestä – eikä hallien tällä hetkellä vajaaksi jäävä kapasiteetti ole ongelmatonta sekään. Voimme vain toivoa, että Liiga saadaan vietyä läpi turvallisesti ja järkevästi.

HPK:n viime kausi sujui mestaruuden jälkeen melko odotetusti keskikastissa, sillä joukkuetta kupattiin urakalla ennen kautta. Tälle kaudelle parista profiilisainauksesta huolimatta suunnan voisi edelleen otaksua olevan alaspäin. Joukkue ei vakuuta alakerraltaan, mutta suurin muutos tulee valmennuksessa: kokematon Matti Tiilikainen astuu isoihin saappaisiin, kun mestarikoutsi Antti Pennanen jatkaa muiden haasteiden parissa. Haaste voi olla yllättävän iso.

Kärpät jatkaa vahvalla rosterilla ja on tänäkin vuonna eräs vahvimmista – ellei vahvin – mestarisuosikki. Materiaalissa on sekä laatua että laajuutta. Viimeistä kauttaan joukkueen peräsimessä aloittava Mikko Manner osaa hommansa ja uudet kasvot vakuuttavat Cody Kunykin sekä Janne Kuokkasen johdolla. Myös Jesse Puljujärveä kannattaa tällä kaudella seurata, sillä mies alkaa olla valmis suuriin tekoihin.

Lyö vetoa ottelusta:

Kärpät on suursuosikki avauspelissä. HPK:n lähtökohdat kauteen eivät ole optimaaliset ja joukkue voi olla hyvä vastapelikohde kauden alkupuolella. Vetosuositus on vierasvoitosta: Kärpät voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,75.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO