© Kuva: Getty Images

Dallas Stars – Vegas Golden Knights: Kelkka kääntyy Vegasille

NHL
Dallas Stars – Vegas Golden Knights
Perjantai 11.09. klo 03:00

Vegas Golden Knights nollasi Läntisen konferenssin finaalien toisessa ottelussa Dallas Starsin ja tasoitti ottelusarjan lukemiin 1-1. Golden Knightsin ruotsalaisvahti Robin Lehner torjui jo pudotuspelien neljännen nollapelinsä ja pahensi Dallasin hyökkääjien tuskaa maalinteon kanssa: tehot olisi viimeistään nyt raavittava esiin hinnalla millä hyvänsä.

Toisen ottelun lopputulos olisi voinut olla vielä selkeämpi, ellei Anton Hubodin olisi virkaveljensä tavoin pelannut maalilla hienon pelin. Venäläisvahdin hyvistä otteista huolimatta Rick Bowness yritti herättää joukkuettaan vaihtamalla päätöserään maalille kokemattoman Jake Oettingerin. Vegasin toisessa erässä hankkima kolmen maalin johto piti päätöserässä ja jätti Dallasille kovan kotiläksyn.

Stars teki pudotuspelien aiemmilla kierroksilla hirmuisen määrän maaleja, mutta Golden Knightsin kovaa puolustusta vastaan maalinteko on tyssännyt lähes täysin. Vegasin voimakas ja kurinalainen viisikkopeli on toistaiseksi ollut myrkkyä Bownessin suojateille ja sarjan edetessä viisari alkaa hiljalleen kääntyä Vegasille suosiolliseksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Loppukesän pudotuspelit ovat olleet Starsille ja etenkin Miro Heiskaselle juhlaa. Keinot uhkaavat kuitenkin loppua vahvaa Vegasia vastaan ja vedoissakin kelkka alkaa kääntyä. Vetosuositus tähän otteluun on Vegas voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,89.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.