© Kuva: Getty Images

Vegas Golden Knights – Vancouver Canucks: Vegasin voittokulku jatkuu

NHL
Vegas Golden Knights – Vancouver Canucks
Keskiviikko 26.08. klo 04:45

Stanley Cupin seuraava nosto tulee ottelusta Vegasin ja Vancouverin välillä. Ottelusarjasta on keretty pelaamaan jo yksi ottelu, jossa Vegas pyyhki Canucksilla lattiaa ja vei matsin puhtaasti 5-0. Voitto oli täysin ansaittu, eikä tuloksessa ole sen ihmeempää nokan koputtamista.

Canucks ei löytänyt ottelussa keinoja murtaa Golden Knightsin väkivahvaa joukkuepuolustusta. Vegas sen sijaan hallitsi kenttätapahtumia lujalla otteella ja tekaisi silloin tällöin maalin. St. Louis -ottelusarjan takuumies Jacob Markström oli kolmannessa erässä kypsä vaihtoon. Canucksin kärkipelaajilta vaaditaan todella isoa tasonnostoa, jotta jatkopaikkaan olisi minkäänlaista palaa.

Golden Knightsin paineistus tuotti hyvää tulosta, eikä se antanut vastustajalleen hetken rauhaa. Onnistumisia ensimmäisessä kohtaamisessa tuli laajalla rintamalla: kahden tehopisteen miehiä oli useampia. Maalissa Robin Lehner teki työnsä eleettömästi ja kuittasi uransa ensimmäisen pudotuspelien nollapelinsä. Tällä hetkellä umpilaadukas Vegas näyttää todella vahvalta – ainakin liian vahvalta sangen keskinkertaiselle Canuksille.

Lyö vetoa ottelusta:

Minikertoimet ovat NHL:ssä harvoin oikotie onneen, mutta Vegasin voittokululta tämä sarja näyttää. Vegas tulee menemään näissä pudotuspeleissä pitkälle, enkä usko Vancouverin voivan asialle juurikaan mitään. Tämän ottelu vetosuositus on Vegas voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,71.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.