Uskotko tätä? Toronton ykkösketju tienasi melkein enemmän kuin koko Columbuksen hyökkääjät yhteensä

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Toronto Maple Leafsilla on edessään pitkän loma. Pudotuspelikarsintasarjan ratkaiseva ottelu päättyi 3-0 tappioon Columbus Blue Jacketsia vastaan, vaikka Toronto lähti kamppailuun selvänä ennakkosuosikkina.

Toronton hyökkäyksen supertähdet olivat seuran isoin ase. Megatähdet eivät ole kuitenkaan ilmaisia. John TavaresAuston Matthews ja Mitch Marner tienaavat yhteensä 33,53 miljoonaa dollaria. Kyseessä oli Toronton ykkösketju viimeisessä ottelussa Columbusta vastaan.

Columbuksen hyökkäyksestä ei vastaavanlaisia palkkapusseja löydy. Koko joukkueen hyökkääjät tienaavat yhteensä 34,33 miljoonaa dollaria, eli alle miljoonan enemmän kuin Toronton ykkösnyrkki.

Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!