TPS-hyökkääjä jättää Liiga-kaukalot – siirtyy Ruotsiin

Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

TPS:n riveissä viime kaudella Liigassa esiintynyt hyökkääjä Topi Nättinen siirtyy vuoden sopimuksella Ruotsin Allsvenskanissa pelaavan HC Vita Hästenin riveihin, ruotsalaisseura tiedotti kotisivuillaan perjantaina.

– Hän on pelannut kaikissa Suomen nuorten maajoukkueissa ja voittanut alle 20-vuotiaiden MM-kultaa. Hän pystyy pelaamaan keskellä ja laidalla. Hän on pohjimmiltaan pelintekijä, jolla on todella hyvät kädet, ruotsalaisseuran valmentaja Tony Zabel kommentoi tuoretta suomalaishankintaa.

Viime kaudella 37 Liiga-pelissä tehot 4+18=22 iskenyt 26-vuotias Nättinen suuntaa Ruotsin kakkostasolle kovin odotuksin.

– En odota itseltäni pelkästään pisteitä. Haluan olla kaveri, joka tekee kovasti töitä ja osoittaa nuorille pelaajille, miten käyttäydytään ammattimaisesti joka päivä, Nättinen ennakoi omaa rooliaan ruotsalaisseurassa.

Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!