© Kuva: Getty Images

Toronto – Columbus: Lisää draamaa tarjolla?

NHL
Toronto – Columbus
Maanantai 10.08. klo 03:00

NHL:n pudotuspeliparit alkavat muotoutua ja kekkereistä puuttuu enää yksi joukkue, joka saadaan selville maanantain vastaisena yönä. Columbus oli jo lipumassa jatkoon, kunnes yksi NHL-historian kaikkien aikojen pahimmista sulamisista vei ratkaisun vielä viidenteen otteluun. Tämä ottelupari on tarjonnut uskomatonta draamaa.

Edellisessä ottelussa neljä minuuttia ennen loppua Columbus johti ottelua kolmella maalilla, mutta Toronto nousi uskomattomalla tavalla jatkoajalle, jossa Auston Matthews upotti Maple Leafsille voittomaalin ylivoimalla. Toronto teki ottelussa todella rankasti töitä, joka palkittiin vasta ottelun loppuvaiheilla: Columbuksen maalilla Elvis Merzlikins joutui venymään kiekon eteen peräti 49 kertaa.

Sinänsä uskomattomaan tarinaan lisämauste on, että Columbus nousi edellisessä ottelussa puolestaan kolmen maalin takaa Toronton ohi. Viidenteen otteluun Jarmo Kekäläisen manageroima joukkue sai jobinpostia, sillä tärkeä puolustaja Zach Werenski sai edellisessä ottelussa ylävartalovamman, eikä todennäköisesti ole mukana kokoonpanossa sunnuntaiyönä. Joonas Korpisalo saattaa saada vuoronsa maalilla.

Lyö vetoa ottelusta:

Henkiset tekijät tulevat näyttelemään ottelussa äärimmäisen suurta osaa. Molempien joukkueiden pitää vielä kertaalleen raapia kaikki voimavarat ja etenkin Columbuksen John Tortorella joutuu käyttämään kaikki henkisen valmennuksen keinot. Tärkeässä ottelussa tullaan varmasti välttämään riskejä ja uskon maaliodottaman laskevan. Vetosuosituksena onkin vähämaalisuus: Ottelussa alle 5.5 maalia kertoimella 1,83. Korkeintaan viidellä maalilla siis päästään lunastuksen makuun.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.