Tiukkaa tekee – NHL:n suomalaispelaaja putoamassa kokoonpanosta?

© Kuva: Getty Images

Suomalaispakki Olli Juolevin pelaaminen Vancouver Canucksin seuraavassa pelissä on kaikkea muuta kuin varmaa. Helsinkiläislähtöinen pakki debytoi NHL:n pudotuspeleissä ja ylipäätään NHL:ssä äskettäin, kun hän luuti Canucksin takalinjoilla Minnesota Wildia vastaan playoffien avauksessa.

Juolevi nousi kokoonpanoon, kun puolustajista Oscar Fantenberg putosi lasarettiin. Ruotsalainen ei pelannut neljännessä pelissä, ja hänen tilalle noussut Juolevi kellotti peliaikaa reilut kuusi minuuttia suoriutuen urakastaan oikein hyvin.

Canucksin päävalmentaja Travis Green oli puhunut joukkueen Twitter-tilin mukaan, että Fantenberg on palannut jäille ja luistimille. Tämä tarkoittaa luultavasti sitä, että Juolevi pudonnee ulos kokoonpanosta.

Canucks kohtaa pudotuspelien toisessa vaiheessa St. Louis Bluesin. Joukkueet avaavat otteluparinsa varhain torstaiaamuna kello 5.30 alkaen.

LUE MYÖS:
NHL-joukkueessa yllättävä tilanne: Runkosarjan suomalaisyllättäjä kyntää, farmista tullut lupaus loistaa: ”Sai lihasta – taklaa, menee kiekkojen eteen”

Kuka torjuu seuraavaksi? NHL:n persoonaluotsi John Tortorellalta ytimekäs kommentti historiaa tehneen Joonas Korpisalon urakasta

Järjetön tapaus: Sebastian Ahon, Tuukka Raskin ja kumppanien välinen ottelu siirtyi – Carolinalta piikkiä Twitterissä: ”Blue Jackets ja Lightning eivät selviä pois kaukalosta”