Puukotuskuvaan vihdoinkin reagointi – näin NHL-tähti kommentoi agenttinsa outoa temppua

© Kuva: Getty Images

Vegas Golden Knightsin maalivahti Marc-Andre Fleury on joutunut ikävän kohun keskelle. Hänen pelaaja-agenttinsa Allan Walsh tuskastui, kun Fleury jäi NHL-pudotuspeleissä penkinlämmittäjän rooliin.

Konkarivahti kommentoi kohua pitkän odotuksen päätteeksi.

– Siihen kuvaan liittyen haluan sanoa, että Allan on ollut agenttini pitkän aikaan. Olen tuntenut hänet siitä asti, kun olin 15-vuotias. Olemme olleet aina läheisiä ja olemme puhuneet muustakin kuin kiekosta. Hän on kaveri, joka välittää pelaajistaan ja niin myös minusta, Fleury kommentoi.

– Arvostan hänen intohimoaan lajia kohtaan. Hän yritti puolustaa minua, koska en ole pelannut paljoa. Olen täällä auttamassa joukkuettani menestymään, ja vain sillä on merkitystä. Pyysin häntä poistamaan kuvan, ja hän on nyt tehnyt sen.

Konkarimaalivahtia kritisoitiin paljon siitä, ettei hän pahoitellut agenttinsa tekoa tai muutenkaan ottanut asiasta vastuuta.

Fleury pelasi runkosarjassa 49 ottelua torjuntaprosentilla 90,5. Hänet maalivahtihierarkiassa ohittanut Robin Lehner pelasi runkosarjan lopussa kolme ottelua Vegas-paidassa torjuntaprosentilla 94.