Ota tästä nyt selvää! Sami Vatasen siirtokorvauksen määrittäminen on ennennäkemätön soppa

Sami Vatanen kaupattiin New Jersey Devilsistä kesken kauden Carolina Hurricanesiin. Hänestä maksettiin kaiken muun lisäksi ehdollinen varausvuoro. Vuoron kohtalon ratkaiseminen kuitenkin muuttui monimutkaisemmaksi, kun runkosarjaa ei koskaan pelattu loppuun.

NHL-toimittaja Elliotte Friedman kävi useassa twiitissä yksityiskohtaisesti läpi, mitä eri skenaarioita varausvuorolle on olemassa.

– Jos Carolina voittaa New Yorkin JA Vatanen pelaa 70 prosentissa Hurricanesin pudotuspeleistä (tähän ei lasketa karsintasarjaa), New Jersey saa Carolinan tämän vuoden kolmoskierroksen varauksen, Friedman avaa.

– Jos Vatanen pelaa alle 70 prosentissa Carolinan pudotuspeleistä, sitten asia riippuu siitä, pelaaka hän kahdesti New Yorkia vastaan. Jos kyllä ja Carolina voittaa sarjan, New Jersey saa neljännen kierroksen varausvuoron. Jos kyllä ja New York voittaa, Hurricanes saa valita antaako tämän kesän vai ensi kesän varausvuoron, Friedman jatkaa.

– Jos hän ei pelaa kahdesti New Yorkia vastaan, New Jersey ei saa mitään. Helppoa!

Jos varausvuoron kohtalosta on kaiken tämän jälkeen vielä vaikea saada selvää, ei hätää. Eräs kiekkofani muutti monimutkaisen skenaarion yksinkertaiseksi kaavioksi, jonka voit katsoa alta.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.