San Jose Sharksin kausi 2019-20 oli iso pettymys. Isoista satsauksista huolimatta joukkue jäi kauas pudotuspeleistä. Jos seura haluaa ensi kaudella palata ratkaisupeleihin, on pelaajistoa pistettävä uusiksi.

The Athleticin toimittaja Kevin Kurz kävi artikkelissaan läpi, minkä seurojen kanssa San Jose Sharks voisi pyöräyttää pelaajakaupat. Yksi näistä vaihtoehdoista oli Montreal Canadiens, josta Sharks nappaisi Joel Armian.

– Armia ei ehkä ole supertähti, mutta tässä siirrossa olisi enemmän kyse siitä, että löydettäisiin ottaja Marc-Edouard Vlasicin kuusivuotiselle ja 7 miljoonan vuosipalkan sopimukselle, Kurz kirjoittaa.

Vlasicin sopimus on valtava rasite San Joselle. Puolustavan puolustajan taso on romahtanut selvästi jättisopimuksen rustaamisen jälkeen. 33-vuotiaan pakin sopimus ostetaan jossain vaiheessa todennäköisesti ulos.

– Montreal oli kiinnostunut Vlasicista loka- ja marraskuussa, ja ajateltiin, että he saattaisivat lähteä kaupoille, mutta hänen heikko alkukautensa vesitti diilin. Voisin hyvin nähdä tilanteen, jossa Sharks tekisi diilistä hieman herkullisemman, että Canadiens ottaisi sopimuksen varausvuoron tai keskitason pelaajalupauksen kera.

Armia olisi itsessään myös kelvollinen vahvistus San Joselle. Suomalainen pelasi runkosarjassa 58 ottelua ja nakutti niissä tehot 16+14=30.